هر سوالی در رابطه با معماری دارید در اینجا بپرسید و جواب بگیرید.
0 امتیاز
164 بازدید
در پروژه های معماری توسط (160 امتیاز)

شیشه خواص متعددی دارد که باعث شده است به یکی از مواد اولیه پرکاربرد در طراحی داخلی تبدیل شود. در رابطه با پارتیشن های شیشه ‌ای نیز به طور عمده زمانی که قصد دارید دو فضای مجزا ایجاد کنید و در عین حال محدودیت نور و دید به وجود نیاید، بهترین گزینه پارتیشن‌ های شیشه‌ ای فریم لس خواهد بود. با این حال برخی از مزایای مختص به پارتیشن‌ های شیشه ‌ای فریم‌ لس که منجر به رشد تقاضا برای این نوع پارتیشن‌ بندی شده است به شرح زیر می‌باشد.

1. دوام

مواد مورد استفاده برای ساخت پارتیشن‌ های شیشه ‌ای فریم‌ لس در مجاورت با هوا دچار خوردگی نمی‌شود. در حالی‌که پارتیشن‌ های با فریم فلزی ممکن است در طی سال‌ها مجاورت با هوا و رطوبت یا مواد شوینده دچار خوردگی شوند. این خوردگی‌ها جلوه نامناسبی ایجاد می‌کنند و تعویض آن نیز ممکن است هزینه و دردسرهای زیادی مثل ایجاد سر و صدا برای کارمندان در پی داشته باشد.

2. طراحی لوگو

شرکت ها در گذر زمان تغییر می‌کنند بنابراین تغییر برند و لوگوی یک شرکت مسئله چندان غیر معمولی نیست. این لوگو های اصلاح شده می‌بایست روی پارتیشن ‌های شیشه ‌ای دفاتر مورد نظر قرار گیرند. در این راستا پارتیشن ‌های شیشه ‌ای فریم ‌لس فضای بیشتری را برای قرارگیری لوگوی جدید فراهم می‌کنند، در حالی که فضای کافی برای درج عنوان دفتر مربوطه نیز دارند. حتی می ‌توانید آثار هنری چشم‌ نوازی را بر روی این فضا پیاده ‌سازی کنید.

پارتیشن اداری

3. جذاب و شیک

یکی از مزیت ‌های اصلی و بارز پارتیشن‌ های تمام شیشه جلوه بصری زیبا و بی نظیر آن است. هیچ یک از سایر انواع پارتیشن‌ ها نمی‌توانند چنین فضایی ایجاد کنند. پارتیشن‌ های شیشه ‌ای یا فریم ‌لس تنها موقعیت و محدوده فضاهای کاری را مشخص نمی‌کنند بلکه به معنای واقعی کلمه به دکوراسیون و آراستن فضاهای اداری کمک می‌کنند.

پارتیشن‌ شیشه ‌ای فریم ‌لس بسیار جذاب ‌تر و زیباتر از پارتیشن‌ های دارای فریم هستند. اگرچه یک فریم یا قاب استیل بهترین گزینه برای قاب است اما جذابیت زیبایی شناسی کلی را کاهش می‌دهد. پارتیشن‌ های تمام شیشه جلوه‌ای ساده و زیبا به محیط کاری شما می‌بخشند.

4. نور طبیعی بیشتر

استفاده از سایر انواع پارتیشن مانند ام ‌دی ‌اف و آلومینیوم می‌تواند بخش های از یک دفتر را تاریک و گرفته کند، در نتیجه برای رفع این مسئله به نور مصنوعی بیشتری نیاز خواهید داشت.در حالی که نور طبیعی برای بینایی بسیار مناسب‌تر است و قرار گرفتن در معرض نور لامپ‌ها در کل روز میتواند در طولانی مدت به بینایی آسیب بزند. از سوی دیگر شما می‌توانید با کاهش نیاز به لامپ و روشنایی مصنوعی به مقدار قابل توجهی در مصرف برق صرفه‌جویی کنید.

پارتیشن شیشه‌ ای فریم لس به شما اجازه می‌دهد نور طبیعی بیشتری در فضای کاری خود داشته باشد و هیچ نقطه‌ای از دفتر کار شما از نور طبیعی محروم نباشد.

5.ایمنی

بر خلاف تصور عموم، پارتیشن های تمام شیشه بسیار ایمن هستند. این پارتیشن‌ ها از شیشه ‌های ضخیمی ساخته شده‌اند که به راحتی قابل شکستن نیست. پرکاربردترین جنس شیشه در این نوع پارتیشن با نام های شیشه سکوریت، شیشه نشکن و شیشه لمینت شناخته می‌شود. استحکام بالای پارتیشن های شیشه ‌ای آنها را به گزینه ‌ای پرطرفدار برای تمام فضاها، حتی فضاهای شلوغ و پر رفت و آمد تبدیل کرده است.

6. عایق صدا

یکی از مشکلات عمده در دفاتر با فضای باز سر و صدای محیط است و در این شرایط بسیاری از افراد نمی‌توانند عملکرد مناسبی داشته باشند. پارتیشن ‌های شیشه ‌ای فریم ‌لس در عین حال که فضای دید و نور کافی محیط را برای تمام بخش ها حفظ می‌کنند، می‌توانند یک فضای آکوستیک و عایق صدا را در اختیار کارمندان هر بخش قرار دهند. البته لازم به ذکر است پارتیشن های تمام شیشه به دو صورت پارتیشن شیشه ‌ای تک جداره و دو جداره وجود دارند که هر کدام مزایای مختص به خود را دارد. پارتیشن‌ شیشه ‌ای تک جداره در اندازه های صنعتی نرمال ضخامت 25 میلی‌متر مربع دارند. این پارتیشن ها نور بیشتری را اراده می‌دهند و هزینه نصب کمتری دارند اما برای ایجاد عایق صدا اثر کمتری دارند. در نتیجه پارتیشن‌ های شیشه ‌ای دو جداره در این خصوص پیشنهاد می‌شود. توجه داشته باشید که پارتیشن شیشه ‌ای فریم‌ لس از شیشه سکوریت تک جداره تولید می‌شود.

ر پارتیشن اداری شیشه‌ ای فریملس

لطفا وارد شده یا عضو شوید تا بتوانید سوال بپرسید

191 سوال

147 پاسخ

29 دیدگاه

586 کاربر

به انجمن تخصصی معماری آرچینا خوش آمدید٬ این یک سامانه‌ی پرسش و پاسخ در حوزه معماری است که فعالانه به بررسی پرسش‌ها و پاسخ به سوالات شما عزیزان می‌پردازد.

فروشگاه بزرگ معماری آرچینا - انواع پروژه معماری ( آموزشی، فرهنگی، درمانی، تجاری و اداری، ورزشی، اقامتی و گردشگری، مسکونی و چند منظوره)، پاورپوینت معماری، رساله و تحقیق و پایان نامه معماری، آموزش معماری (آبجکت و نرم افزار، آموزش اسکیس، آموزش تری‌دی‌مکس، آموزش فتوشاپ در معماری و ارائه فایلهای آماده داخلی)، مقاله معماری (دکوراسیون داخلی، طراحی نما ساختمان، سبک‌های را پوشش دهد.

...