هر سوالی در رابطه با معماری دارید در اینجا بپرسید و جواب بگیرید.
0 امتیاز
210 بازدید
توسط (140 امتیاز)

سلام دوستان ممنون میشم من را راهنمایی بکنید من برای باغی که خریداری کردم اجازه ساخت بنا داخلش رو ندارم، به همین دلیل تصیمیم گرفتم به جای ساخت ویلا داخل باغ از کانکس ویلایی استفاده کنم. درباره شرایط گرفتن مجوز ساخت و پایان کار با یکی از شرکت های تولید کننده کانکس صحبت کردم گفتن که چون کانکس ویلایی یک سازه پیش ساخته است نیازی به سند نداره برای ساخت هم مجوز لازم نداره حقیقتش میترسم این کار رو انجام بدم و به مشکل بخورم، ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنمایی کنید تا با خیال راحت اقدام به خرید کانکس کنم.smiley

لطفا وارد شده یا عضو شوید تا بتوانید سوال بپرسید

191 سوال

147 پاسخ

29 دیدگاه

586 کاربر

به انجمن تخصصی معماری آرچینا خوش آمدید٬ این یک سامانه‌ی پرسش و پاسخ در حوزه معماری است که فعالانه به بررسی پرسش‌ها و پاسخ به سوالات شما عزیزان می‌پردازد.

فروشگاه بزرگ معماری آرچینا - انواع پروژه معماری ( آموزشی، فرهنگی، درمانی، تجاری و اداری، ورزشی، اقامتی و گردشگری، مسکونی و چند منظوره)، پاورپوینت معماری، رساله و تحقیق و پایان نامه معماری، آموزش معماری (آبجکت و نرم افزار، آموزش اسکیس، آموزش تری‌دی‌مکس، آموزش فتوشاپ در معماری و ارائه فایلهای آماده داخلی)، مقاله معماری (دکوراسیون داخلی، طراحی نما ساختمان، سبک‌های را پوشش دهد.

...