سلام دوستان من سوالم این است که هوشمند سازی ویلا شامل چه فاکتورهایی هست منبعی رو پیدا کردم به اسم هوشمند سازی اماکن که بخشیشو مینویسم مطلب خوبی بود ولی جواب سوال منو نداده ممنون میشم کمک کنید.
فاکتورهای مورد نیاز در هوشمند سازی ساختمان
توسعه فناوری با معرفی فاکتورهای مورد نیاز هوشمند سازی ساختمان (Smart Home) همراه بوده است. هوشمند سازی ساختمان های مختلف هدف نهایی ساخت و سازهای جدید می باشد، چراکه امروزه بیشتر تجهیزات داخل ساختمان از طریق کنترل های هوشمند مدیریت و نظارت می شوند.
فواید هوشمند سازی ساختمان
هوشمند سازی اماکن فواید چشم گیری دارند، با هوشمند سازی می توانید از راه دور و تنها با یک اپلیکیشن روی گوشی تلفن همراه ساختمان خود را کنترل و مدیریت نمایید. این مسیر فناورانه موجب شده که شما حتی بر بالا و پایین رفتن پرده های خانه نیز کنترل داشته باشید و یا درجه دما منزل را مرتباً تنظیم نمایید. ترکیب فناوری اطلاعات، اینترنت، تجهیزات دوربین های مدار بسته و بردهای الکترونیکی موجب خلق خانه های هوشمند شده است.
فاکتور های هوشمند سازی ویلا
هوشمند سازی ویلا از هوشمند سازی یک اداره بسیار مهم تر است، فرض کنید که شخصی میلیاردها تومان هزینه ساخت و تجهیز یک ساختمان ویلا کرده است که در طول سال شاید بیست روز هم مورد استفاده او قرار نمی گیرد. واقعیت موضوع این است که بسیاری از ویلاها با مشکلات مدیریت هزینه اداره می شوند، از طرفی سرایداری ویلا نمی تواند پاسخگوی این حجم از مشکلات باشد. هوشمند سازی ویلا در حال حاضر مطمئن ترین راه حل برای این مشکل می باشد.
هزینه هوشمند سازی ویلا
برای صاحبان مراکز مهم مانند ویلاهای بزرگ، هوشمند سازی موضوعی کاملاً ضروری و حل شده تلقی می شود. این افراد مجاب شده اند که هر گونه هزینه ای برایهوشمند سازی در دراز مدت به خوبی جواب خواهد داد. به عبارتی یکی از مهم ترین فاکتورهای مورد نیاز هوشمند سازی همین مدیریت هوشمند هزینه ها است.
ارتباط هوشمند سازی اماکن با فناوری روز دنیا
یک ویلای هوشمند باید مرتباً به لحاظ امنیتی به وسیله نصب دوربین مدار بسته کنترل شود و تصاویر آن به صورت آنلاین مخابره گردد. در هوشمند سازی های نوین حتی کارکرد بدون اختلال و بدون نیاز به اینترنت نیز مهم شمرده شده است. امروزه سیستم های هوشمند جدید همگی با سیستم عامل های IOS, Android, Mac, Windows, Linux سازگار می باشند، به گونه ای که برنامه نویسان به دنبال طراحی برنامه های کاربردی رفته اند، برنامه هایی که می توانند مدیریت هزینه و انرژی در ساختمان را بهتر از گذشته به عهده بگیرند.