دانلود پاورپوینت کامل مبانی نظری سبک فولدینگ و دیکانستراکشن

24.000 تومان

پاورپوینت سبک فولدینگ و دیکانستراکشن شامل مطالبی ویژه و اختصاصی و به دور از تکرار تفاوت ها و شباهت ها و بررسی مبانی فکری و نظری دو سبک فولدینگ و دیکانستراکشن است.

توضیحات

بررسی مبانی نظری سبک فولدینگ و دیکانستراکشن و تفاوت ها و شباهت های این دو سبک موضوع پژوهش جدید فروشگاه معماری آرچینا می باشد.

این پژوهش در قالب یک فایل پاورپوینت با 47 صفحه شامل مطالب تخصصی و کامل و آماده شده است.

زمانی که یک دانشجوی رشته معماری بخواهد برای درس آشنایی با معماری جهان تحقیق مناسبی ارائه دهد بررسی سبک های مختلف معماری می تواند گزینه مناسبی باشد. از این رو باید به اطلاعاتی از قبیل تاریخچه پیدایش این سبک ها ، معماران مشهور این سبک ها ، تفاوت و شباهت بین این سبک ها و … دسترسی داشته باشد.

ما همه اطلاعات فوق را در قالب پاورپوینت مبانی نظری سبک فولدینگ و سبک دیکانستراکشن برای استفاده شما عزیزان آماده کرده‌ایم.

پاورپوینت معماری سبک فولدینگ و دیکانستراکشن

پاورپوینت معماری سبک فولدینگ و دیکانستراکشن

چکیده مطالب مبانی نظری سبک فولدینگ و دیکانستراکشن

متذکر میشود که تفاوت سبک معماری دیکانستراکشن و فولدینگ در پاورپوینت دیگری در سایت آرچینا ارائه شده است.

گذری بر مبانی نظری دیکانستراکشن

دیکانستراکشن در فارسی به ساختار زدایی ، شالوده شکنی ، واسازی ، بنیان فکنی ، ساختار شکنی و بن فکنی ترجمه شده است. شاید این کثرت اسامی به دلیل آن باشد که دیکانستراکشن یک نگرش چند وجهی و چند معنایی به دال و مدلول و هر نوع متنی دارد.

از آنجایی که مبانی دیکانستراکشن مستقیما از فلسفه دیکانستراکشن استخراج شده و به لحاظ آشنایی نسبتا اندک معماران با فلسفه این مکتب ، برای استنباط معماری دیکانستراکشن ، ابتدا لازم است فلسفه دیکانستراکشن و مهم تر از آن ، زمینه های نظری این وحله فکری تبیین شود.

اصول فكری مكتب دیکانستراکشن شامل

– تعدد و كثرت در معناها
– عدم ارجحیت در تقابل‌ها و دوگانگی‌ها

مکتب دیکانستراکشن توسط ژاک دریدا (  1930 ) ، فیلسوف معاصر فرانسوی ، پایه گذاری شد . دریدا با ساختارگراها مخالف است و معتقد است که وقتی  ما به دنبال ساختارها هستیم از متغیر ها غافل می مانیم ، فرهنگ و شیوه های قومی هر لحظه تغییر می کند، پس روش ساختارگراها نمیتواند صحیح باشد.

دریدا از سال 1967، یعنی زمانی که سه کتاب او منتشر شد، در مجامع روشنفکری و فلسفی غرب مطرح گردید. این سه کتاب عبارتند از :
گفتار و پدیدار ، نوشتار و دیگر بودگی و نوشتار شناسی.

در معماری دیکانستراکشن سعی بر این است که برنامه و مشخصات طرح مطالعه و وارسی دقیق قرار گیرد. همچنین خود سایت و شرایط فیزیکی و تاریخی آن و محیط اجتماعی و فرهنگی ای که سایت در آن قرار گرفته نیز مورد بازبینی موشکافانه قرار می گیرد.

در مرحله بعد تفسیرها و تاویلهای  مختلف از این مجموعه مطرح می شود . در نهایت کالبد معماری به صورتی طراحی می شود که در عین بر آورده نمودن خواسته های عملکردی پروژه ، تناقضات و تباینات بین موضوعات اشاره شده در فوق و تفسیرهای مختلف از آن ارائه شود.

لذا شکل کالبدی به صورت یک مجموعه چند معنایی ، ابهام انگیز ، متناقض و متزلزل ارائه می شود ، که خود طرح زمینه را برای تفسیر و تاویل آماده می کند.

پاورپوینت معماری فولدینگ

پاورپوینت معماری فولدینگ

فولدینگ

معماری فولدینگ یکی از سبک های مطرح در دهه پایانی قرن گذشته بود. فلسفه فولدینگ برای نخستین بار توسط فیلسوف فقید فرانسوی ، ژیل دلوز مطرح شد . وی همچون ژاک دریدا از جمله فلاسفه مکتب پسا ساختارگرایی محسوب می شود . دلوز نیز مانند دریدا اساس اندیشه خود را بر زیر سوال بردن بینش مدرن و مکتب ساختارگرایی قرار داد.

فلسفه دلوز ، یک فلسفه افلاطون ستیز و دکارت ستیز است . به عبارت دیگر می توان بیان نمود که فولدینگ یک طرح ضد دکارتی است . از نظر دلوز ، هستی از زیر بناهای عقل ریاضی استخراج نشده است . وی در کتاب معروف خود ، ضد ادیپ سرمایه داری و اسکیزوفرنی ( 1972) خرد مدرن را مورد پرسش قرار داد .

فلسفه فولدینگ منطق ارسطویی را نیز زیر سوال می برد.

از نظر این فلسفه هیچ ارجحیتی در جهان وجود ندارد و زیر بنا و روبنا نیز وجود ندارد.

فولدینگ به دنبال تعدد است و می خواهد سلسله مراتب را از بین ببرد این فلسفه در پی از بین بردن دو گانگی هاست.

فولدینگ ، عمودگرایی ، طبقه بندی و سلسله مراتب مردود میداند و به جای آن افقی گرایی را مطرح می کند . از نظر فولدینگ همه چیز همسطح یکدیگر است . دلوز در کتاب خود به نام ، فولد ، لایبنیتز و باروک ( 1982 ) جهان را چنین تبیین می کند : ” جهان به عنوان کالبدی از فولدها و سطوح بی نهایت که از طریق فضا و زمان فشرده شده ، در هم پیچ و تاب خورده و پیچیده شده است .

معماران و نظريه پردازان فولدينگ

  1. پيتر آيزنمن
  2. فرانك گهري
  3. زاها حديد
  4. فيليپ جانسون
  5. بهرام شيردل
  6. جفري كيپينز
  7. گرگ لين
  8. چارلز جنكز

پیتر آیزنمن به عنوان بانی طرح فلسفه فولدینگ در حوزه معماری واژه ” Weak Form ” یا ” فرم ضعیف ” را مطرح کرده است . فرمی که قابل انعطاف است و خود را با شرایط محیطی وفق دهد.

مبانی نظری سبک فولدینگ و سبک دیکانستراکشن

مبانی نظری سبک فولدینگ و سبک دیکانستراکشن

شباهت‌های سبک فولدینگ و دیکانستراکشن

1-1 -در بسیاری از جهات (تقریباً در همه‌ی موارد) دیكانستراكشن و فولدینگ در فلسفه مشابه هستند و در واقع فلسفه‌ی فولدینگ كاملاً نشئت یافته از فلسفه‌ی دیكانستراكشن است. كثرت معانی و عدم ارجحیت در تقابل‌ها در هر دو فلسفه وجود دارد، اما در فلسفه‌ی فولدینگ تضادها با انعطاف بیشتری در كنار هم قرار می‌گیرند

2-1- -هم در معماری فولدینگ و هم معماری دیكانستراكشن، هدف اصلی پاسخ‌گویی به قرائت‌ها و تفسیرهای مختلف از طرح است .

3-1–در معماری فولدینگ لایه‌ها ضمن قرارگیری در كنار هم ماهیت خود را حفظ می‌كنند (درهم فرو نمی‌روند) همان طور كه در معماری دیكانستراكشن احجام، اشكال، سطوح و… ماهیت خود را حفظ می كنند .

تفاوت‌های فولدینگ و دیکانستراکشن

1- در معماری دیكانستراكشن تضادها و تباین‌ها در معماری به صورت مجزا شكل می‌یابند، اما در معماری فولدینگ هر چند این تضادها شكل می‌یابند اما این تضادها به صورت انعطاف‌پذیری در هم می‌آمیزند. به عنوان مثال با استفاده از یك عنصر واسطه این تباین‌ها در هم می‌آمیزند. (دقت داریم، چه در معماری فولدینگ و چه در معماری دیكانستراكشن این كه می‌گوییم تضاد به مفهوم ارجحیت یك عنصر در مقابل عنصر متضادش نیست بلكه به معنای كاربرد همزمان هر دو عنصر متضاد در طرح است .

2 -در معماری فولدینگ به نسبت معماری دیكانستراكشن توجه بیشتری به افق گرایی و هم ترازی است.

 

این پاورپوینت توسط تیم فنی سایت آرچینا ارائه شده و بدون هیچ کم و کاستی همراه با مطالب اختصاصی ارائه شده است.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دانلود پاورپوینت کامل مبانی نظری سبک فولدینگ و دیکانستراکشن”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *