معماری پایدار (به انگلیسی: Sustainable architecture) : اگر یک دانشجوی رشته معماری اهل تحقیق ، بخواهد برای دروسی همچون آشنایی با معماری معاصر یا درس انسان – طبیعت – معماری ، موضوعی را برای تحقیق انتخاب کند تا بهترین و به روزترین باشد ، موضوعات به روز جهانی در حرفه معماری ، گزینه اول است .
بحث معماری پایدار ، چالش اصلی جهان معماری است و می تواند تاپ ترین موضوع برای تحقیق شما باشد. به شرطی که اطلاعات کافی درباره ی ریشه و اساس این تفکر، معماران فعال در این زمینه ، هدف این شیوه معماری و حتی نمونه هایی از این شیوه را در اختیار داشته باشید.
معماری پایدار پاورپوینت
ما همه این اطلاعات به همراه یک سری مطالب مفید تر را ، در قالب پاورپوینت معماری پایدار ، در این سایت قرار داده ایم. امیدوارم که بتوانید ، از این پاورپوینت حداکثر بهره را ببرید . دانلود پایان نامه موزه با رویکرد معماری پایدار
خلاصه ای از توضیحات پاورپوینت معماری پایدار ( سبز )
پاورپوینت حال حاضر ، شامل ۴۹ اسلاید کامل به همراه تصاویر زیبا و مطالب فوق العاده می باشد. نقطه قوت این پاورپوینت ، ذکر منابع و مآخذ تحقیقات برای استفاده هر چه بیشتر شما عزیزان می باشد .
در دنیای امروزی ، گسترش شهرنشینی و زندگی صنعتی باعث ایجاد اثرات مخرب زیست محیطی گوناگونی شده است: از جمله آلودگی صوتی و آلودگی هوا .
در معماری معاصر ، هدف ، پایداری فیزیکی ساختمان ، پایداری و حفظ کره زمین و منابع انرژی آن است . در تمامی مراحل اجرای ساختمان از ساخت گرفته تا حتی تخریب و بازسازی باید از روشهای موافق حفظ محیط زیست استفاده شود .
– اصطلاح معماری پایدار ( معماری محیط زیستی ) به معماری حساس به مسائل پیچیده همزیستی طبیعت، انسان و مصنوعات اطلاق می شود.
معماری سبز ، برخاسته از معماری پایدار و توسعه پایدار است ، که در جواب پیامدهای بد ناشی از جهان صنعتی و مصرف گرایی به پا خواسته است .
معماری ” های تک” را با معماری “اکوتک” در این پاورپوینت مقایسه کرده ایم. معماری های تک به شدت تکنولوژی گرا، کارکرد گرا و با منطق خشک است ، اما اکوتک (تلفیق طبیعت با تکنولوژی) نقطه مقابل او ، قد علم کرده است .
موضوعات مطرح در فلسفه معماری سبز
1 – صرفه جویی در مصرف انرژی
2- مسائل جهانی و زیست محیطی
3- بهینه کردن پروژه تولید محصول
4 – بهره گیری از اصول معماری محلی
در این پاورپوینت ، دستورالعمل اجرایی معماری سبز و مصالح سبز در 6 بند ارائه شده است . دستورالعمل های ساده و دوستدار محیط زیست .
معماران فعال در عرصه معماری سبز
رنزو پیانو ، نورمن فاستر ، سانتیاگو کالاتراوا ، ریچارد راجرز ، برنارد لاسوس، اینگن هوون ، نیکلاس گریشماو و… .
نظر معماران معروف این عرصه درباره معماری سبز یا طراحی پایدار ، در این پاورپوینت به طور کامل بیان شده است
برای کامل شدن تحقیق شما در ادامه پاورپوینت، نمونه های موفق معماری پایدار را به منظور شناخت بهتر اهداف معماری پایدار ارائه داده ایم. نمونه هایی از قبیل :
-
پروژه سایپر تنشی در شهر بمبئی : که به شکل تخم مرغ طراحی شده است و از همه لحاظ ، حفظ منابع زیست محیطی را همراهی می کند .
-
برج اکو در لندن : شهری عمودی در میان شهر افقی
-
ساختمان اداری مالیات ناتینگهام
-
ساختمان لویدز
-
دادگاه مرکزی شهر بوردو
باغ بام در معماری پایدار
شاخصه اصلی معماری پایدار وجود باغ بام است ، که همه ما با آن آشنایی داریم . قدیمی ترین و شاید اولین باغ بام “باغ معلق بابل” است . که به دستور بختالنصر برای همسرش آمیتیس ساخته شده است . بام سبز با هدف سلامت زیست محیطی و صرفه اقتصادی در رابطه با بهبود مدیریت اصلاح فاضلاب در شهر و توجه به مسائل زیست شناسی بنا می شود . اطلاعات کاملتر درباره مزایای بام سبز در این پاورپوینت ارائه شده است .
نمونه پروژه بناهای معماری پایدار
در ادامه ی پاورپوینت ، بناهایی همچون:
-
آشیانه متخلخل( برج بیونیک) ، برج ۱۲۲۸ متری مقاوم در برابر باد و زلزله
-
پروژه وینسنت در پاریس شامل برج باد ، ساختمان solar drop
-
پروژه برج زنده در شهر رن فرانسه
-
پاویون هلند
-
بانک آلمان
-
برج الطاقه( برج انرژی خاورمیانه )
-
برج مشهور کالاتراوا معروف به نرده بانی به سوی خورشید.
به طور کامل توصیف شده است .
به نقل از euronews : با افزایش جمعیت جهان، نیاز به ساختمانهای جدی هر روز بیشتر می شود. از نظر یکی از متخصصان برجسته معماری در اروپا تنها راه برای پاسخگویی به این تقاضای روز افزون، روی آوردن به معماری پایدار و ساخت و ساز هوشمند است.
مت رامسگارد تومسن، متخصص معماری از مرکز معماری و فناوری اطلاعات از مرکز سلطنتی هنرهای زیبا در دانمارک میگوید: «فکر میکنم در معماری و ساخت و ساز نکته خوب این است که هرکس به نوعی رابطهای با معماری و ساخت و ساز دارد. هر کس در خانهای زندگی میکند و بدن ما محیطی را در که آن هستیم حس میکند. همه میدانیم که برخی ساختمانها مطلوبتر از دیگر ساختمانهاست. ساختمانهای هست که شرایط زندگی در آن میتوانست خیلی بهتر باشد. و فکر میکنم همه درک میکنند که اوضاع را باید تغییر داد و خانهسازی انبوه دهههای هفتاد و هشتاد باید کنار گذاشته شود. اما موضوعی که ما با آن سر و کار داریم مستقیماً مسئلهای اجتماعی نیست بلکه بیشتر به موادی که برای ساختوساز بهکار میرود مربوط میشود.»
علی –
ممنون از پاور پوینت خوبتون…
اگه امکانش هست یه پاور پوینت در مورد کاروزی کارشناسی معماری برام قرار بدین.
مدیریت آرچینا –
با سلام. چشم این درخواست شما به بخش تحریریه سایت ارجاع داده شد. موفق باشید.