پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی (تحلیل کامل انواع اتصالات سازه های فولادی)

29.900 تومان

در پاورپوینت معماری اتصالات سازه های فلزی به تعریف سازه های فولادی و انواع اتصالات در ساختمانهای فولادی شامل اتصالات پای ستون، اتصالات تیر به ستون، اتصال دو تیر آهن به هم و تولید ستون یا تیر دوبل و اتصال بادبند ها به ستون ها و تیرها و… پرداخته می‌شود.

توضیحات

اتصالات سازه های فلزی (فولادی) : زمانی که یک دانشجوی رشته معماری بخواهد برای درس سازه های فلزی یا ساختمان های فولادی تحقیقی ارائه دهد باید به اطلاعاتی از قبیل انواع اتصالات فلزی و ویژگی های آنها، اتصالات بادبندی‌ها ، اتصالات ستون‌ها و صفحه ستون‌ها و… دسترسی داشته باشد تا بتواند در شناساندن اتصالات سازه‌های فلزی موفق عمل کرده و نمره بالایی را در این درس از آن خود کند. ما همه این اطلاعات را در پاورپوینت اتصالات سازه های فولادی برای شما عزیزان ارائه کرده‌ایم.

پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی (تحلیل کامل انواع اتصالات سازه های فولادی)

انواع اتصالات سازه های فولادی

در این بخش از سایت معماری آرچینا مطالب ذکر شده در بالا را به همراه کلی اطلاعات مفید‌تر همراه با تصاویری از مراحل اجرایی این اتصالات در قالب پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی شامل ۴۰ اسلاید کامل در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.

سازه فلزی چیست؟

سازه فولادی مجموعه‌ای از اعضای باربر ساخته شده از نیمرخ‌های فولادی یا ورق می‌باشد که به کمک اتصالات به یکدیگر متصل می‌گردند. در سازه های فولادی وسایلی که برای ساخت اعضا و اتصال آنها به یکدیگر به کار می رود شامل پیچ و پرچ و جوش است. اطلاعات کاملتر در این باره را در پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی ببینید.

پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی (تحلیل کامل انواع اتصالات سازه های فولادی)

مراحل ساخت یک ساختمان فلزی

  • بتن ریزی
  • فونداسیون
  • نصب ستون ها
  • اجرای تیرها و…

انواع اتصالات سازه های فلزی

  • اتصالات پای ستون
  • اتصالات تیر به ستون
  • اتصال دو تیرآهن به هم و تولید ستون یا تیر دوبل
  • اتصال بادبند ها به ستون ها و تیرها

پلیت (صفحه کف ستون) و بولت(پاورپوینت سازه های فولادی)

ستونهای یك ساختمان اسكلت فلزی نقش انتقال دهنده بارهای وارد شده را به فونداسیون (به صورت نیروی فشاری، كششی، برشی یا لنگر خمشی) به عهده دارند. در این میان ستون فلزی با صفحه‌ای فلزی كه از یك سو با ستون و از سوی دیگر با بتن درگیر شده است روی فونداسیون قرار می‌گیرد. صفحه ستون واسطه‌ای است كه ضمن افزایش سطح تماس ستون با پی سبب می‌گردد توزیع نیروهای ستون در حد قابل تحمل برای بتن باشد. صفحه‌ی پلیت حداقل باید دارای 4 بولت و نمره‌ی بولت‌ها حداقل باید 28Φ باشد. اجرای اتصال صفحه پلیت به همراه تصاویری در ادامه پاورپوینت سازه های فولادی شرح داده شده است.

اتصالات سازه های فلزی

  • اتصال ستون به صفحه ستون( پلیت)
  • بست قورباغه ای
  • اتصال تیر به ستون( جوشی یا پیچی)

همگی به همراه تصاویری از مراحل اجرای آنها، در ادامه پاورپوینت سازه های فولادی توصیف شده اند. گریزی بر روش های اجرایی اسکلتهای فلزی با توجه به نوع اتصالات را در سایت کارگشا میتوانید ببینید و متن کامل مقاله را در همین پاورپوینت اتصالات سازه های فولادی میتوانید بیابید.

استیفنر چیست؟

ورقی تقویتی است که بین دو بال و در نزدیکی تکیه گاه و جایی که نیروی برشی زیاد است قرار می‌گیرد تا از تغییر شکل بالها و لهیدگی جان جلوگیری شود. در ادامه پاورپوینت اتصالات زیر سری، روسری، کله گاوی برای شما عزیزان شرح داده شده است.

پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی (تحلیل کامل انواع اتصالات سازه های فولادی)

انواع اتصالات مفصلی

  1. اتصال ساده نشسته ( نبشی نشیمن)
  2. اتصال به وسیله صفحه نشیمن و  صفحه برش گیر
  3. اتصال به وسیله صفحه نشیمن و لچکی

شکل های متداول اتصال تیر به ستون

اتصال لانه زنبوری

دلیل نامگذاری تیرهای لانه زنبوری شکل گیری این تیرها پس از عملیات (بریدن و دوباره جوش دادن) و تکمیل پروفیل است. اینگونه تیرها در طول خود دارای حفره های توخالی (در جان) هستند که به لانه زنبور شبیه است؛ به همین سبب به اینگونه تیرها لانه زنبوری می‌گویند.

پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی (تحلیل کامل انواع اتصالات سازه های فولادی)

اتصال خورجینی

اجزای اتصال دو تیرآهن به هم

  1. جوش
  2. پیچ شامل پیچ های معمولی و پیچ های با مقاومت

بازرسی های غیر مخرب پس از اتمام جوشکاری شامل

  • آزمون چشمی
  • آزمایش مواد نافذ
  • ذرات مغناطیس
  • امواج فراصوت
  • پرتونگاری

اتصال بادبند به ستون ها و تیرها

  1. جوش
  2. پیچ

انواع بادبند

  1. هفتی هشتی
  2. ضربدری

نحوه اتصالات پیچی جوشی به همراه تست جوش و … مطالبی هستند که در انتهای پاورپوینت سازه های فولادی همراه با تصاویر اجرایی ذکر شده‌اند.

نظرات (0)

نقد و بررسی‌ها

هنوز بررسی‌ای ثبت نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پاورپوینت اتصالات سازه های فلزی (تحلیل کامل انواع اتصالات سازه های فولادی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *