اصول ساختمان سازی مدرن (مبانی و ضوابط): دانلود پاورپوینت معماری
25.600 تومان
پاورپوینت اصول ساختمان سازی تحقیقی بسیار کامل و جامع برای درس ساختمان 2 بهمراه تصاویری شیک و زیبا در باب نکات و ضوابط و مراحل اولیه پی سازی و ساختمان سازی مدرن در ایران است.
پاورپوینت مبانی و اصول ساختمان سازی مدرن موضوع پاورپوینت جدید فروشگاه معماری آرچینا برای درس ساختمان 2 می باشد که به بررسی اصول اولیه و ضوابط ساختمان سازی مدرن در ایران میپردازد و مراحل ساخت ساختمان را به همراه نکات مهم ساختمان سازی برای شما عزیزان شرخ میدهد.
این پاورپوینت بسیار کامل و جامع بوده و همراه با تصاویری بسیار شیک و زیبا ارائه شده است.
زمانی که یک دانشجوی رشته معماری بخواهد برای درس ساختمان 2 ، تحقیقی درباره مبانی و اصول پی سازی و ساختمان سازی ارائه دهد باید تحقیق وی جامع باشد یعنی شامل اطلاعات کامل درباره انواع ساختمانها به همراه مزایا و معایب آنها ، روش های نوین ساختمان سازی ، اصول ساخت ساختمان های با کم ترین اتلاف انرژی و مقاوم سازی انواع ساختمانها به همراه روش های اجرایی آنها و … باشد .
ما تمامی اطلاعات فوق را در قالب یک فایل پاورپوینت شامل 43 صفحه در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم.
خلاصه پاورپوینت اصول و ضوابط ساختمان سازی مدرن در ایران
انواع ساختمان بر اساس اصول ساختمان سازی
اصولا انواع ساختمان را از لحاظ مصالح مصرفی و نوع کاربرد آن می توان به دو دسته تقسیم نمود که در پاورپوینت اصول و ضوابط ساختمان سازی مدرن در ایران به وضو به این بحث پرداخته ایم:
الف : انواع ساختمان از لحاظ مصالح مصرفی
ساختمانهای بتنی
درساختمان بتنی از بتن آرمه ( سیمان ، شن ، ماسه و فولاد بصورت میلگرد ساده و یا آجدار ) برای اسکلت اصلی استفاده می شود . در این ساختمان ها برای پوشش سقفها از تاوه ( دال ) های بتنی و یا از سقفهای تیرچه و بلوک و یا سایر سقفهای پیش ساخته استفاده می گردد.
ساختمانهای فلزی
در این نوع ساختمانها از پروفیل های فولادی برای ساختن ستونها و پلها استفاده می شود . همچنین برای اتصالات از نبشی – تسمه و برای زیر ستونها از صفحه فولادی استفاده می شود و معمولا دو قطعه را بوسیله جوش به همدیگر متصل می نمایند . سقف این نوع ساختمانها ممکن است تیر آهن و طاق ضربی باشد و یا از انواع سقفهای دیگر از قبیل تیرچه بلوک و غیره استفاده گردد .
ساختمان های آجری یا شناژ قائم
این روش ساخت ، برای ساختمان های کوچک که از ۴ طبقه تجاوز نمی نمایند استفاده می شود ..
اسکلت اصلی این نوع ساختمان ها آجری بوده و معمولا از پروفیل های فولادی I و آجر به صورت طاق ضربی برای ساختن سقف ها در ایران استفاده میگردد؛ و یا از سقف تیرچه و بلوک استفاده میشود.
برای مقابله با نیروهای جانبی (نظیر زلزله) باید حتما از شناژهای روی کرسی چینی و زیر سقف ها استفاده شود؛ رعایت امتداد دیوارهای حمال و غیر حمال بر روی یک دیگر دراین ساختمان ها ضروری است .. حداقل عرض دیوارهای حمال نباید از ۳۵ سانتی متر کمتر باشد.
ساختمان های خشتی و گلی
اسکلت اصلی این نوع ساختمان ها از خشت خام و گل میباشد و تعداد طبقات آن از یک طبقه تجاوز نمیکند و در مقابل نیروهای جانبی همانند زلزله به هیچ وجه مقاومت نمی نمایند.
ساختمان های چوبی
ب ) انواع ساختمان از لحاظ نوع کارکرد
ساختمان های مسکونی، اداری، بیمارستان ها، انبارها، مدارس و مکان های عمومی مانند باشگاهها و ورزشگاهها و …
مزایای ساختمانهای فلزی
- مقاومت زیاد
- خواص یکنواخت
- دوام
- شکل پذیری
- پیوستگی مصالح
- مقاومت متعادل مصالح، مقاومت
- انفجار
- تقویت پذیری و امکان مقاوم سازی
- شرایط آسان ساخت و نصب
- وزن کم
معایب ساختمانهای فلزی از دیدگاه اصول ساختمان سازی
- ضعف در دمای زیاد
- خوردگی و فساد فلز در مقابل عوامل خارجی
- تمایل قطعات فشاری به کمانش
- جوش نامناسب
توضیحات کاملتر درباره انواع ساختمانها و مزایا و معایب آنها در پاورپوینت موجود است.
فن آوری های نوین ساختمان سازی
طبق نظر مرکز تحقیقات مسکن و ساختمان در وزارت مسکن و شهرسازی ، روش اجرای یکپارچه سازه بتن آرمه متشکل از دیوار و سقف و بتن هوا دار اتوکلاو شده (بتن گازی ) جزو جدید ترین روش ها و اصول و ضوابط ساختمان سازی به حساب می آیند.
عوامل موثر بر کاهش اتلاف انرژی در ساختمان
- مصالح مورد استفاده
- اندازه و جاي قرارگيري پنجرهها
- عايقكاري
- حفاظت پنجرهها
- نورگيرها
- كاهش نفوذ هوا
- سيستم گرمايش
راه های مقاوم سازی ساختمان ها
شیوه مهندسی ساختمانی هاپکن را شنیده اید ؟ ساخت خانه های متحرک یکی از متدهای پیشرفته راه های مقاوم سازی ساختمان ها در برابر زلزله است . این روش بسیار مناسب و مقرون به صرفه می . تمامی اصول ساختمان سازی به سمت ساختمان سازی مکانیکی متحول می شود. این ساختمان ها در برابر تمامی بلایای طبیعی از قبیل سیل، آتشفشان، رانش زمین و همچنین در مقابل زلزله های خطرناک و مهیب و حملات تروریستی هم مقاوم می باشد .
شیوه احداث این سبک ساختمان ها و مصالح مصرفی آن در ادامه پاورپوینت به طور کامل توضیح داده شده است.
در انتهای پاورپوینت 233 مورد از اصلی ترین نکات اجرايی در ساختمان سازی نام برده شده است . به طور مثال :
- در شيشه خورهاي نورگير سقف براي فضاهاي وسيع از سپري استفاده ميشود زيرا از خمش در طول جلوگيري مي كند.
تفاوت سقف هاي پيش فشرده با سقف هاي مجوف سفالي كشيده شدن آرماتورها مي باشد. - تيرهاي پوشش دهنده بين دو ستون (روي پنجره ها و درب ها ) نعل درگاه نام دارد كه انتقال بار توسط آن يكنواخت و غير يكنواخت است .
- در اجراي تير ريزي سقف با تيرآهن ، مصرف بالشتك كلاف بتني و پليت مناسب تر است .
- قديمي ترين وسيله ارتباط دو اختلاف سطح بواسطه شيب را اصطلاحا رامپ مي گويند كه حداكثر شيب مجاز آن 12 درصد مي باشد كه ات 5/2 درصد آن را ميتوان افزايش داد .
- سرگير يا حدفاصل بين دو رديف پله كه روي هم واقع مي شوند حداقل 2 متر مي باشد .
- پي سازي كف آسانسور معمولا 40/1 متر پايين تر از كفسازي است .
و …
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.