پاورپوینت قالب بندی تونلی: زمانی که یک دانشجوی رشته معماری بخواهد برای درس تولیدات صنعتی دربارهی یکی از سیستم های نوین ساختمانی تحقیق کاملی ارائه دهد باید به اطلاعاتی از قبیل تاریخچه، پیدایش سیستم، ویژگی ها، مزایا و معایب آن سیستم و چندین نمونه موردی اجرا شده از آن سیستم قالب بندی تونلی دسترسی داشته باشد. همه اطلاعات ذکر شده به همراه مطالب کاملتر در قالب پاورپوینت درباره قالب تونلی با ۱۰۹ اسلاید همراه با تصاویری از مراحل اجرایی این سیستم در آرچینا در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است تا بتوانید به کمک این اطلاعات نمره بالایی را در این درس از آن خود کنید.
قالب بندی تونلی چیست؟
سیستم قالب تونلی يكي از جديدترين روش هاي ساخت و ساز مسكن است كه به تازگي وارد كشور ايران شده است. در این نوع قالب بندی ساختمان سيستم تونلي ديوار ها و سقف هاي بتن مسلح به صورت هم زمان آرماتوربندي، قالب بندي و بتن ريزي میشوند.
نام تونلي بدليل شكل قالب های فلزی هم زمان ديوارها و سقف هاست. قالب هاي مورد استفاده به اندازه تقريبي ابعاد فضا ها هستند. براي قالب بندی يا قالب برداري نياز به خرد كردن قالب ها و تبديل آن ها به ابعاد كوچك نيست و با همان ابعاد اوليه و به صورت يكپارچه از فضا خارج میشوند.
خروج قالب های تونلی پس از بتن ريزي ديوار و سقف و گيرش آن با فاصله دادن قالب ها از جدار هاي بتن ريزي شده (قالب برداري) و با حركت افقي روي چرخ يا غلتك صورت مي گيرد. جدار هایی كه با استفاده از اين روش اجرا مي شوند جدارهای اصلي داخلي و بعضي جدارهای خارجی (جانبی) هستند.
تاریخچه قالب تونلی
تاریخچه سيستم ساخت سازه بتنی به روش قالب تونلی از حدود ٤٠ سال پيش مورد استفاده انبوه سازان درجهان بوده است و آخرين نو آوری در اين سيستم در اواخر سال ٢٠٠٧ توسط شرکت ترکيهای Mesa اختراع و به ثبت رسيده است.
مزایای سیستم قالب بندی تونلی
- بالا بودن سرعت ساخت و ساز
- کنترل دقيق تر کيفيت در مراحل طراحی و ساخت (قابليت انطباق با استاندارد ايزو)
- کاهش کارهای جزئی و همپوشانی فعاليت ها
- صرفه اقتصادی بيشتر (با درنظرگرفتن سرعت کار)
- کاهش نيروی انسانی (نسبت به روش های سنتی)
- قابليت آموزش سريع و آسان به نيروی انسانی
- صرفه جويی در منابع (معدنی، انرژی)
- امکان برنامه ريزی دقيق بدليل سيستماتيک بودن عمليات
معایب سیستم قالب بندی تونلی
- قيمت زياد قالب ها
- محدوديت در طراحی فضاهای داخلی است
- الزام وجود تاور براي قرار دادن قالب ها روي كار
- احتياج به فضاي باز اطراف كار
قسمت های قالب در سیستم قالب تونلی
- لندينگ
- براكت
- چرخ هاي عمودي
- زبانه اتصال (U)
- قلاب اتصال
- ناوداني اتصال
- سولجر
در ادامه این پاورپوینت سیستم بتنی قالب تونلی طراحی سازه قالب تونلی و کلیه مراحل اجرای یک ساختمان اجرا شده به روش سیستم قالب بندی تونلی به همراه عکس و تصویر بیان می شود.
اجرای قالب بندی تونلی
- آماده کردن زمین برای اجرای فونداسیون
- اجرای فونداسیون و قرار دادن ریشه های انتظار
- آرماتور بندی دیوار ها
- مشخص کردن کدهای ارتفاعی برای قالب ها
- قالب بندی
- قرار دادن قالب روی کار
- آرماتوربندی سقف
- بتن ریزی
- قالب برداری
- قرار دادن جک های T
- اجرای طبقه بعد
- اجرای راه پله
- اجرای دیوار ها
همه این مراحل به صورت تصویری و با توضیحات جامع جهت آشنایی بیشتر شما عزیزان با نحوه اجرای این سیستم در ادامه پاورپوینت سیستم قالب تونلی قرار داده شده است.
نمونه پروژه های اجرا شده سیستم قالب تونلی
- پروژه ۲۲۰ واحدی کوثر
- انجمن خیرین مسکن ساز در تربت حیدریه
این نسخه از پاورپوینت درباره قالب تونلی بسیار کامل بوده و با حجم 52مگابایت در اختیار شما عزیزان قرار گرفته است و همچنین تهیه و تدوین این فایل پاورپوینت بصورت بسیار کاملا شیک و کامل انجام گرفته است. این فایل بدلیل تکمیل شدن و ارائه مطالبی ویژه از حالت رایگان خارج شد و با قیمتی ناچیز در اختیار شما عزیزان قرار گرفت.
https://youtu.be/_j-FRe8Ay9s
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.